Learta Jakupi në ditën e saj të maturës

By

Së fundmi Learta realizoi një sfidë në llogarinë e saj në Instagram.

Ajo do të postonte një fotografi të çdo rasti apo eventi të jetës së saj, që ndjekësit do të kërkonin.

Njëri nga ata i kërkoi të postonte një fotografi si një maturante, dhe kështu bëri.

Fotografia e shkrepur disa vjet më parë, shihet Learta në mesin e shoqeve si një maturante.

Një tjetër që ndau me ndjekësit e saj, ishte nga dita e saj e diplomimit.

Më poshtë mund të shihni fotografitë që ajo ka ndarë. /Prive.al

No description available.

No description available.

Artikuj të ngjashëm