Larg kostumeve e konferencave, Vlora Çitaku ndryshe nga ç’e kemi parë (FOTO)

By

Elegante dhe sharmante, është gjithnjë pamja e saj.

Puna e ka lidhur me kostumet që shpesh janë në ngjyra të errëta, ndërsa sharmin e ka të lindur.

Përfaqëson Kosovën denjësisht në konferenca e mbledhje të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, ndërsa dëshmoi se edhe njëherë se gratë shqiptare janë sinonimi i guximit.

Vlora Çitaku, Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara, ka kohë që është pjesë e skenës politike kosovare, ndërsa jeta e saj na shfaqet thuajse gjithmonë në pamje serioze.

Por imazhet e fundit, na e shfaqin para syve një tjetër Vlorë, e cila rrezaton lumturi larg ulëseve të parlamenteve e institucioneve. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm