LEDRI MPOSHT GETIN!

By

Të dy artistët kanë pjesë e të njëjtit label. Geti karrierën ka filluar që nga vitet e në 90ta, ndër reperët më të kërkuar që atëherë.

Çdo këngë e publikuar nën firmën e tij është shndërruar në hit të menjëhershëm.

Në anën tjetër pavarësisht që u bë pjesë e skenës vite me vonë Ledri Vula u bë emër i rëndësishëm i diskografisë shqiptare.

Bashkimi të dy artistëve ka qenë formulë e suksesshme për muzikën shqiptare.

Por tani që rrugët e tyre janë ndarë, e si duket gjithë këto vite në skenë të Getit kanë filluar të bijnë në pah.

Prive.al ka hapur sondazh për reperët Ledri Vula dhe Ghettogeasy, por publiku ka favorizuar këngën ‘Ni gotë për ty’.

Më shumë se gjysma e votave janë arkëtuar tek Vula i cili gjithsej ka regjistruar 5803 vota e ndërsa Geti 4857./Prive.al

ledri geti

Artikuj të ngjashëm