Lady Gaga tregon detaje të reja për luftën e saj me shëndetin mendor

By

 

Këngëtarja dhe fituesja e çmimit Oscar ka qenë prej kohësh e hapur publikisht për luftërat e saj me shëndetin mendor dhe traumën që ajo ka pësuar ndër vite, por në një intervistë të kohëve të fundit me Oprah Winfrey për Elle, ylli sapo ka ndarë një pjesë të historisë së saj të mbajtur më parë private.

Lady Gaga, Elle, December 2019

Ndërsa diskutonte për përdhunimet që ajo pësoi si një adoleshente dhe traumën e ndryshme që ajo ka bartur gjatë karrierës së saj, Gaga i tha Winfrey, “Unë kam PTSD. Kam dhimbje kronike. Reagimi i traumës së dhimbjes neuropatike është një pjesë javore e jetës sime. ilaçe; kam disa mjekë. Kështu mbijetoj “.

 

Sidoqoftë, “vazhdoja të mbijetoj”, vazhdoi ylli, “dhe ai fëmijë atje ose madje ai i rritur atje që ka kaluar aq shumë, unë dua që ata të dinë që ata mund të mbijetojnë, dhe ata mund të vazhdojnë.”

 

“Unë në fakt nuk jam hapur shumë për këtë, por mendoj se është një gjë e rëndësishme që njerëzit ta dinë dhe të dëgjojnë: Unë kam lënduar për një kohë të gjatë, dhe mënyra e vetme që kam arritur të ndaloj prerjet dhe vetë-demtimin ishte të kuptoja se ajo që unë po bëja po përpiqesha t’u tregoja njerëzve se unë kisha dhimbje në vend që t’u tregoja atyre dhe të kërkoja ndihmë, “shpjegoi ajo për Winfrey.

 

Burimi: Elle.com

Artikuj të ngjashëm