Lady Gaga fiton gjyqin për qentë e saj

By

Një gjykatës i kontesë së Los Angeles vendosi të hënën se këngëtarja Lady Gaga nuk do të duhet të paguajë shpërblimin prej 500,000 dollarësh që ajo premtoi për kthimin e sigurtë të bulldogëve të saj francezë pas një incidenti të gjuajtjes së kafshëve në vitin 2021.

Vendimi i gjykatësit zbuloi se Jennifer McBride, një nga të dyshuarit në incidentin e vitit 2021 që la të plagosur nga një armë zjarri shëtitësin e qenit të Gaga-s, kishte “duar të papastra” dhe se si rezultat McBride “nuk kishte të drejtë” për paratë e shpërblimit.

“Megjithëse paditësja pretendon se motivimi i saj ishte të mbronte bulldogët (dhe gjithashtu të mblidhte 500,000.00 dollarë), ky motivim i supozuar nuk e mohon fajin e saj për akuzën sepse ajo ka pranuar se i ka marrë bulldogët me dijeninë se ata ishin pronë e vjedhur,” thuhet në vendim.

Pasi u akuzua zyrtarisht në çështjen e gjuajtjes së kafshëve në prill 2021, McBride ngriti një padi në vitin 2022 kundër Gaga, emri i vërtetë i së cilës është Stefani Germanotta, duke pretenduar se këngëtarja shkeli një kontratë që thoshte se paratë e shpërblimit do të jepeshin pa “asnjë pyetje” në lidhje me kthimin e qenve të saj.

Mashtrimi me premtim të rremë dhe mashtrimi me keqinterpretim janë renditur gjithashtu në padi si bazë për dëmin.

McBride është aktualisht në provë për dy vjet pasi u deklarua fajtor për marrjen e pasurisë së vjedhur prej më shumë se 950 dollarë, sipas zyrës së Prokurorit të Qarkut në Los Angeles.

Ajo u akuzua fillimisht për një akuzë shtesë pas faktit dhe marrjen e pasurisë së vjedhur, por akuza shtesë pas faktit u hodh poshtë njëkohësisht si pjesë e një marrëveshjeje për pranimin e fajësisë.

Artikuj të ngjashëm