Ky funksion i ri në Snapchat po cilësohet të jetë i rrezikshëm!

By

Snapchat ka shkuar dhe ka lëshuar një shërbim të ri premium ku ju merrni më shumë gjëra nëse paguani për aplikacionin, por disa përdorues kanë kritikuar disa veçori si ‘të rrezikshme’, shkruan Unilad.

Për koston prej 3,99 dollarë në muaj, ju merrni akses në ‘veçoritë ekskluzive, eksperimentale dhe të para-publikimit’, që do të thotë se ju merrni disa gjëra që askush tjetër nuk i ka dhe disa veçori përpara se t’i marrë ato.

Kjo ju lejon të bëni gjëra të tilla si të zgjidhni se kush është miku juaj më i mirë në aplikacion, gjë që definitivisht nuk do të çojë në argumente dhe të shihni se sa nga miqtë tuaj i kanë rishikuar historitë tuaja.

Plus, ju merrni një distinktiv të veçantë që i bën të ditur të gjithëve se jeni një anëtar i paguar plotësisht i Snapchat+, megjithëse edhe klientët që paguajnë nuk lejohen t’i anashkalojnë ato reklama të bezdisshme.

Megjithatë, jo çdo pjesë e paketës është mirëpritur pasi disa përdorues po e kritikojnë Snapchat për futjen e një veçorie ‘të rrezikshme’ në aplikacionin e tij.

Funksioni i ri i diskutueshëm i shtuar në aplikacion quhet ‘Ghost Trails’ dhe i lejon përdoruesit të shohin se ku kanë qenë miqtë e tyre në 24 orët e fundit.

Nëse shoku juaj e ka të dukshme vendndodhjen e tij në aplikacion, atëherë përdoruesit e Snapchat+ mund të shohin se ku kanë qenë ditën e fundit, gjë që disa njerëz mendojnë se është një ide shumë e keqe.

Ai ju tregon në hartën e Snapchat se në cilat vende ka qenë një mik, si dhe rrugën që ka marrë për të lëvizur gjatë ditës.

Një person sugjeroi se veçoria Ghost Trails ishte ‘në thelb inkurajuese e përndjekjes’, ndërsa një përdorues i dytë i bëri thirrje Snapchat-it për ta hequr funksionin ‘menjëherë’.

Dikush tjetër tha se përditësimi i la ata ‘të shqetësuar me këtë aplikacion’, ndërsa një person tjetër mendoi se ishte ‘i frikshëm dhe shumë i pasigurt’. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm