Ky është zhvillimi i fundit nga Brad Pitt dhe Angelina Jolie

By

Vetëm 3 vite pasi aktorja Angelina Jolie ka depozituar kërkesën për divorc me Brad Pitt, çifti i kanë dhënë fund edhe procedurave ligjore.

Sipas disa dokumenteve të siguruara nga CNN, aktorët janë divorcuar pas disa vitesh në salla gjyqesh e gjykatash.

Për shkak të fëmijëve, ata kanë gjetur gjuhën e përbashkët edhe për kujdesin e tyre dhe ndarjen e pasurisë.

Artikuj të ngjashëm