Ky është ‘rregulli i ri’ i Dua Lipës për kujdesin ndaj lëkurës

By

Për katër vitet e fundit, Dua Lipa ka qenë një ambasadore globale për YSL Beauty dhe fytyra e Libre, e cila po hyn në gjeneratën e saj të pestë. Duke qenë fytyra e Libre që nga fillimi i saj në 2019, Lipa gëzon natyrën “bashkëpunuese” dhe “mbështetëse” të partneritetit. Udhëtimi nuk është gjithashtu një përfitim i keq. “Me çdo fushatë të re vijnë xhirime të reja që na kanë çuar në disa vende të jashtëzakonshme dhe ne kemi kaluar kohën më të pabesueshme në këto grupe,” thotë ajo për ELLE.com.

Më poshtë, Lipa ndan regjimin e saj të kujdesit për lëkurën e udhëtimit, frymëzimin e flokëve të saj për këtë fushatë dhe, në thelb të Libre, çfarë do të thotë liria për të.

Për kë do të thoshit se është Platine? Kujt në jetën tuaj ia keni dhuruar këtë aromë?

Platine është për këdo që kërkon një aromë të guximshme dhe të freskët. Mendoj se pyetja më e mirë është se kujt nuk ia kam dhuruar edhe unë!

Cili është një nga “rregullat e reja” të tua për bukurinë?

E përfundova turneun tim botëror në fund të vitit të kaluar, kështu që gjatë kësaj kohe më të qetë kam qenë duke shkuar me një fytyrë të freskët sa herë që është e mundur. Është gjithmonë mirë t’i jepni lëkurës tuaj një pushim.

Jeni rritur në Kosovë – a ka ndonjë trend të bukurisë specifike për zonën që keni mbajtur me vete sot?

Nuk do të thosha domosdoshmërisht se ekziston një trend i bukurisë, por gjëja që më duket më fuqizuese tek gratë kosovare është vetëbesimi i tyre.

Libre do të thotë i lirë – çfarë do të thotë liria për ju?

Liria për mua është forca për të përballuar sfida të reja dhe të qenit i hapur ndaj përvojave të reja duke qëndruar besnik ndaj asaj që jeni në thelbin tuaj. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm