Ky është kombinimi më i bukur i kësaj vjeshte

By

Këtë vjeshtë, pas kardiganëve të gjysheve, janë të njohura edhe jelekët e gjysheve.

Që nga viti i kaluar, jelekët në stilin e kostumit kanë qenë të popullarizuar në mesin e të famshëmve. Megjithatë, nuk e prisja që jelekët e stilit bohem të shfaqeshin në jetën e përditshme. Jelekët, të cilët përqafojnë estetikën retro, mjeshtërinë dhe frymën hipi, po riinterpretohen në një mënyrë moderne.

Si të vishni një jelek bohem dhe një këmishë të bardhë këtë vjeshtë?

Me pantallona bohem

Bohemian duket mirë kur kombinohet me bohemian. Mirëpo, kur dekorimet si rrotat, qëndisja dhe theka janë shumëngjyrëshe, është e pamundur të parandaloni që pamja të jetë e tepërt. Nëse jeni duke kërkuar për një rezultat delikat, zgjidhni një ton neutral. Ashtu si në foto, edhe dekorimi i qëndisjes është i zi, ndaj duket më i sofistikuar dhe me stil sesa i tepruar. Nëse dekorimi bohem është shumë për ju, mund ta kombinoni me xhinse të zeza ose gri.

Me xhinse

Kjo është një veshje më aventureske e përshtatshme për ata që duan të ndjekin estetikën hipi. Xhinset me stampa, këmisha të bardha dhe jelekët duken të gjitha si stili më i mirë i viteve 1970. Ruajeni këtë kombinim për festivalet muzikore!

Me pantallona të bardha

Nëse nuk ju pëlqejnë pantallonat e stilit bohem me rrufe, provoni t’i vishni mjeshtërisht në të bardhë. Falë këmishës dhe pantallonave të unifikuara, vetë jeleki bëhet pika qendrore. Nëse i lidhni flokët me kujdes, fokusi do të përqendrohet vetëm tek jeleku juaj, duke krijuar një pamje më të thjeshtë.

Artikuj të ngjashëm