Kush i dhuroi Kobrës qaforen e famshme?

By

I ftuar në Prive, për një intervistë ekskluzive ishte Dibran Hoxhaj që të gjithë e njohim si Kobra.

Në një rrëfim personal, ai na tregoi një anë krejt ndryshe të tijën. Që nga fillimet e tij, jeta, luksi, aktakuzat dhe gjithçka ai na i tregoi vetë.

Padyshim që intervista nuk do të mbaronte pa e pyetur pak edhe për raportin e tij me Kallashin.

E diçka që gjithnjë bie në sy, është qaforja masive që shpesh e shohim duke varur në qafë.

Kush ia dhuroi? Ndiqni të plotë intervistën e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm