Kush e ka nervozuar Aurelën?!

By

Aurela Gaçe njihet si këngëtare që edhe di të trondisë ndonjëherë me deklaratat dhe qëndrimet e saj kundrejt disa çështjeve.

Por këtë herë duket se e ka filluar ditën me një shprehje “Kompromis” ku Aurela duket e acaruar se si njerëzit e keqpërdorin pozitën e njeriut, madje ndonjëherë edhe duke e shkelur.

Krejt kjo në parim të fjalës “Kompromis”. / prive.al

Aurela Gace - Kompromis

Artikuj të ngjashëm