Kur kemi një mik që beson tek ne – Ja si i hyri aktrimit Johnny Deep

By

Të dy aktorët e kanë njohur njëri-tjetrin për dekada të tëra dhe gjithnjë mblidheshin bashkë për të luajtur Monopoly.

Duket se fansat kanë Nicolas Cage për të falënderuar për karrierën e aktrimit të Johnny Depp.

Në një intervistë të re me New York Times Magazine, Cage pretendoi se ai inkurajoi Depp të konsideronte aktrimin, kohën kur ylli po merrte me qira apartamentin e tij në vitet ’80.

“Ne ishim miq të mirë dhe ne po luanim Monopoly, dhe ndërsa ai po fitonte një ndeshje, dhe unë që po e shikoja atë i thashë:” Pse nuk provon thjesht të aktrosh? ” – kujtoi Cage në intervistë. “Ai donte të ishte një muzikant në atë kohë, dhe ai më tha:” Jo, nuk mund të aktroj. unë i thashë,” Unë mendoj se mund të aktrosh”. “Kështu që unë e dërgova atë të takohej me agjentin tim. Ajo e dërgoi atë në audicionin e tij të parë, i cili ishte A Nightmare On Elm Street. Ai e mori rolin atë ditë. Nuk bëhesh yll brenda natës. Por ai u bë ”.

Artikuj të ngjashëm