Kur e gjithë vëmendja është tek Tara!

By

Përveq historisë së famshme,Blero-Teuta, e cila padyshim që një kohë të gjatë është cështje mjaft me interes për publikun, duket se tani edhe Tara ka krijuar fansat e saj personal.

E këtë mund ta vërejmë pikërisht nga një foto e publikuar nga vet babi i saj,Blero, ku shihet Tara duke e shijuar kohën me diell në njërën nga pishinat vendore.

Mirëpo, cka munf të vërejmë është se e gjithë vëmendja e të pranishmëve është përqëndruar tek ajo, ku padyshim që në numër dominon gjinia femërore.

E Blero nuk ka hezituar që këtë moment ta fotografojë dhe ta kthej në humor duke e emëruar si atë edhe si ‘Tara Show’./Prive.al/

 

13515199_10209507296149367_988288922_n

Artikuj të ngjashëm