Kur do të bëhet baba, Gjon Karrica?!

By

Gjon Karrica është i ftuari i radhës në emisionin ‘Nd’rrimi i natës’ me Alaudin Hamitin.

Karrica do të sjell performanca speciale të dy këngëve të tij ‘E du një virgjëreshë’ dhe Bombardime.

Ndërkaq përpos interpretimit të këngëve, Gjoni tregohet i hapur edhe në intervistë.

Karrica flet për jetën personale dhe profesionale duke u ndaluar tek aksidenti që ka pësuar por edhe tregon edhe për familjen.

Gjoni tregon datën se kur do ta shijoj ndjenjën e të bërit baba, gjininë dhe emrin e fëmijës.

Por jo vetëm kaq, karriera dhe ana personale e Gjon Karrica zbulohet sonte nga ora 21.40 në NiN /Prive

Artikuj të ngjashëm