Komplote në lavanderi: Kë po planifikojnë ta sulmojnë Xhuli dhe Stresi?

By

Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Xhuli e ka ftuar banorin tjetër, Stresin në dhomën e lavanderisë, derisa e ka mbyllur derën dhe e ka qortuar këtë të fundit lidhur me debatin me Artanin.

Xhuli ka kërkuar nga Stresi të mos i jap më vëmendje Artanit, derisa dyshja janë dakorduar pa thënë emër, se dytë bashkë kanë një plan sulmi mbi një prej konkurrentëve aktualë brenda BBVK-së.

“Pse po iu jep minutazhë dhe marketing? Dy sekonda i ke dhe mos i merr më me të, sepse nuk ia vlen që ky të dal as në Prime. E di ti se me kënd duhet të rrokemi, një përplasje kemi ne të dy”, i ka  thënë Xhuli, Stresit.

Artikuj të ngjashëm