Kjo që bën Majk për Roan, është e tejet simpatike  

By

Dashuria për të birin ia ka pushtuar zemrën. Iu ngjanë dashurive të adoleshencës, kur fluturat ta përshkojnë barkun dhe gjithçka që mendon e bën sillet rreth atij personi, saqë kur gjen afër një dritare apo edhe në rërë, vazhdon t’i shkruash emrin e ndoshta edhe ta gdhendësh në një pemë inicialin e tij të parë.

E njëjta ka ndodhur me reperin kosovar Kastriot Rexha, i cili tashmë është bërë baba.

Diku në rërën e detit, ai e ka shkruar emrin ‘Roan’, e më pas e ka fotografuar e e ka publikuar në Facebook.

Siç duket ai ndodhet larg të birit në ndonjë koncert dhe kështu e shprehë mungesën e tij. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm