Kjo është banorja e BBVK-së të cilën Stresi s’do ta takonte kurrë (VIDEO)

By

Në pyetjen e publikut se me kë nuk dëshiron të takohet edhe jashtë shtëpisë së Big Brother Vip Kosova nga ish-banorët, Stresi ka thënë se nuk do të dalë asnjëherë me Himenën.

“Himenën nuk do ta takoja kurrë, nuk dua ta di as që ekziston”, ka thënë Stresi.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm