Kjo është artistja e muzikës popullore shqiptare më e dëgjuar në Spotify

By

Në fund të vitit siç është zakon, Spotify liston artistët më të dëgjuar të zhanreve të ndryshme në platformë.

Kësaj here vendin e parë e zë këngëtarja e muzikës shqipare, Remzie Osmani.

Sipas kategorizimit ajo ka pasur mbi 277 mijë dëgjues dhe 4.8 milionë transmetime. Për më tepër muzika e saj është dëgjuar në 123 vende të ndryshme të botës. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm