Kim Kardashian paditet nga një konsumatore aspak e kënaqur

By

Kim Kardashian është e suksesshme në çdo gjë që bën, prandaj disa vite më parë u fut në botën e vështirë të modës dhe tani promovon markën e saj të të brendshmeve, Skims.

Është një linjë të cilën edhe vetë Rosalia e ka veshur, por një nga produktet e saj ka shkaktuar polemika për shkak të një ankese të një blerësi.

Marka Skims lançoi shirita ngjitës që synojnë të rrisin figurën e gjoksit. Megjithatë, një grua la komente negative për këtë produkt, madje iu desh të shkonte te mjeku.

Gruaja në fjalë është Noelle Smith, e cila pretendon se i ka blerë këto shirita, por kur i ka hequr i kanë shkaktuar dëmtime në lëkurë, të cilat e ka zgjidhur duke shkuar në qendrën e saj shëndetësore.

Kjo është arsyeja pse Smith ka paditur Kardashian për dëmet e pësuar, konkretisht për “shpenzimet e përfshira për kujdesin mjekësor”.

“Kompanitë e përgjegjshme dhe të arsyeshme duhet të dizajnojnë shirita ngjitës që nuk rrëmbejnë lëkurën e klientëve të tyre,” tha blerësi për The Blast.

Konsumatorja tha gjithashtu se dizajni ishte “i shkujdesur” dhe materialet e përdorura nuk ishin të cilësisë më të lartë, duke e lënë atë me një produkt “të rrezikshëm dhe të pasigurt”.

Përgjigja nga biznesmenja ishte e shpejtë dhe erdhi përmes përfaqësuesit të saj.

“Pas kryerjes së një hetimi të plotë të kësaj ankese, ne kemi zbuluar se klienti ka blerë një shirit të rremë nga Amazon, një kompani që nuk është një tregtar zyrtar i produkteve Skims”, thanë përfaqësuesit e Kardashian, sipas TMZ. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm