Këto janë modelet e flokëve që komplimentojnë më së bukuri formën e fytyrës suaj

By

Ka shumë faktorë që ndikojnë në vendimin për modelin tuaj të flokëve. Por gjëja më e rëndësishme që duhet të konsideroni është nëse modeli i ri i flokëve, ju përshtatet ose jo më formën e fytyrës. Nëse e bëni këtë, me shumë gjasë njerëzit do ju komplimentojnë se sa bukur ju shkon modeli i ri i flokëve – dhe kush nuk e pëlqen një kompliment të tillë?

Më poshtë keni disa modele flokësh që përshtaten më së miri më format e ndryshme të fytyrës:

Fytyra e gjatë

Fytyra e rrumbullakët

Fytyra formë zemre

Fytyra formë katrore

Fytyra formë ovale

Burimi: Hudabeauty.com

Artikuj të ngjashëm