Këto janë këpucët dhe sandalet trendi për këtë pranverë (FOTO)

By

Kjo pranverë ka sjellë modele të mrekullueshme të këpucëve për të pasionuarit ndaj tyre.

Live About me anë të një shkrimi ka mbledhur llojet e këpucëve që janë trendi për këtë pranverë.

Nëse ju i blini këto të mbathura do të keni ndryshim në pamjen tuaj.

Këtë sezon preferohen këpucët me kordele, ato me lule dhe ato këpucë shumë ngjyrësh.

Prandaj, nëse doni që këpucet tuaja të ju shkojnë me çdo lloj veshje, hidhjani një sy imazheve të mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm