Këtë vit NIN pa DIN: Plot surpriza në Nd’rrimin e Natës, atmosferë elektrizuese në programin e vitit të ri (VIDEO)

By

Është viti i ri, pjesa e vitit ku pavarësisht se çfarë po lini pas në vitin që shkoi, shpirti do që të festojë.

Këtë herë në N’drrimin e Natës, do të keni festë përtej festës, me shumë muzikë të bukur të kënduar nga emrat më të njohur të momentit.

Emisioni nuk do të drejtohet si zakonisht nga Alaudin Hamiti dhe ekipi i tij, por do jetë një tjetër koncept, një format që s’është realizuar asnjëherë tjetër në televizionet shqiptare.

Hamiti e ka lënë pozitën e moderatorit të emisionit të tij, për t’i bërë vend tjetër kujt.

Prive ju sjellë pak nga momentet e natës festive të NIN, e detaje të tjera zbulohen së shpejti!

Artikuj të ngjashëm