Këtë të përbashkët kanë tani Tayna dhe Xhensila, nuk është muzika!

By

Xhensila këngëtarja shumë e dashur dhe Tayna reperja rebele tani ndajnë diçka të përbashkët – dhe jo nuk ka lidhje me muzikën!

Ato të dyja do të jenë imazhe të kompanisë gjigante “Prince Cafe”.

Tayna rrugën drejt suksesit ndoshta e pati të gjatë, por suksesin e pati bombastik menjëherë. Prandaj, siç duket kjo ka qenë arsyeja që Princ Cafe Instant, një kompani që prodhon kafen në Kosovë, e ka zgjedhur që të jetë fytyra e këtij brendi. Si imazh Tayna do të qëndrojë në kontratë me ta për një, ndërsa gjatë këtij viti pritet të gjirohen gjashtë reklama. E të gjitha detajet e këtyre reklamave, i gjeni në kronikën më poshtë:

 

Xhensila Myrtezaj ishte dhe mbetet e preferuara e shumë kujt falë pozititvetit që përcjell në publik. Duke qenë e tillë ajo u zgjedh nga gjiganti “Princ Caffe Turke” që të jetë imazhi i kompanisë për dy vite radhazi. Ajo ka përfunduar xhirimet e reklamës së parë për këtë bashkëpunim e cila do të lansohet me datën 19 qershor. Detajet e këtij bashkëpunimi mund t’i ndiqni në kronikën më poshtë:

 

 

 

Artikuj të ngjashëm