Këta janë të nominuarit për këtë javë (VIDEO)

By

Vedati, Mbresa janë banorët që u janë bashkuar Artës, Artanit dhe Brunos në nominim.

Arta e Artani shkuan direkt në nominim nga Juli e Stresi, pasi dolën si më të preferuarit e publikut, ndërkaq Bruno shkoi në nominim pasi doli si më pak i preferuari.

Më poshtë e gjeni listën e plotë të banorëve me emrat e të nominuarve:

Arta nominoi Julin dhe Stresin

Gresa nominoi Mbresën dhe Vedatin

Artani nominoi Stresin dhe Julin

Vedati nominoi Stresin dhe Julin

Stresi nominoi Gresën dhe Mbresën

Andi nominoi Mbresën dhe Melisën

Juli nominon Vedatin dhe Andin

Bruno nominoi Mbresën dhe Gresën

Blasta nominoi Vedatin dhe Andin

Mbresa nominoi Vedatin dhe Andin

Melisa nominoi Vedatin dhe Gresën

Mesazhe me “Kë doni ta shpëtoni?” mund t’i dërgoni në 55556 për Kosovë, në 55557 për Shqipëri, 9292 për Zvicër, 0900506506 për Austri dhe në 44144 për Gjermani.

Artikuj të ngjashëm