Këta janë konkurrentët më të fortë sipas Artanit

By

Banorët e nominuar të javës, përfshirë: Xhulin, Stresin, Melisën, Dafinën, Artanin, Artën, Andin dhe Mbresën, po shijojnë darkën e shtruar enkas për ta, ndërsa po i përgjigjen pyetjeve të ndryshme.

“Cito konkurrentët nga më i forti tek më pak i forti?”, ka qenë një pyetje drejtuar Artanit.

“Konkurrentët më të fortë i shoh: Artën, Xhulin, Stresin edhe Vedatin”, ka qenë përgjigja e Artanit, ndërsa ai nuk ka pranuar t’i komentojë “më pak të fortit”.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.
https://youtu.be/9XGFL3OUlKw

Artikuj të ngjashëm