Kështu duket gruaja e Ardian Bujupit (VIDEO)

By

Prive ka zbuluar javë më parë se Ardian Bujupi është martuar.

Pos kësaj, ne ju sollëm edhe fotografi të gruas së tij dhe kuptuam se ata u martuan në një rreth të ngushtë familjar.

Shihni videon e mëposhtme dhe do të njoftoheni me vajzën dhe do kuptoni detajet.

Artikuj të ngjashëm