Kështu duken sot personazhet tuaj të preferuar të “Baywatch” (FOTO)

By

Baywatch u transmetua për herë të parë para më shumë se 30 vjetësh, dhe që nga ajo kohë ka qenë një nga shfaqjet më të njohura televizive.

Nuk mund të mohohet që kasta mahnitëse e bëri këtë serial kaq të popullarizuar, duke u nisur nga yje si Kelly Slater, Mitzi Kapture, David Hasselhoff dhe Jason Mamoa.

Sidoqoftë, pyetja tani është se si duken ata sot, pas gjithë këtyre viteve.

Klan Kosova ju sjellë një kthim prapa në kastin e këtij projekti televiziv.

Erika Eleniak — Shauni McClain (51 vjeçe)

Hobie Buchannon — Jeremy Jackson (40 vjeç)

Alex Ryker — Mitzi Kapture (58 vjeçe)

Traci Bingham — Jordan Tate (53 vjeçe)

Craig Pomeroy — Parker Stevenson (68 vjeç)

Jessie Owens — Brooke Burns (42 vjeçe)

Eddie Kramer — Billy Warlock (59 vjeç)

Jimmy Slade — Kelly Slater (48 vjeçe)

Taylor Walsh — Angelica Bridges (50 vjeçe)

Trevor Cole — Peter Phelps (60 vjeç)

Captain Samantha Thomas — Nancy Valen (55 vjeçe)

Bonus: Caroline Holden — Yasmine Bleeth (52 vjeçe)

Artikuj të ngjashëm