Kështu do dukeshin aktorët e njohur nëse do ishin gra (FOTO)

By

Ndonjëherë harrojmë se edhe shembujt më të spikatur të meshkujve të fortë mund të fshehin një zemër shumë të butë dhe të ndjeshme brenda.

Por, falë FaceApp dhe filtrit të këtij aplikacioni të shkëmbimit të gjinisë, tani mund të shohim një anë femërore të meshkujve tanë të preferuar.

Kësaj radhe vendosëm të luanim pak me aktorët tanë të preferuar dhe t’i shndërrojmë në femra.

Leonardo DiCaprio

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

19. Keanu Reeves

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

18. Tom Hardy

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

17. Jim Carrey

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

16. Timothée Chalamet

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

15. Johnny Depp

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

14. Chris Evans

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

13. Nicolas Cage

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

12. Daniel Radcliffe

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

11. Arnold Schwarzenegger

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

10. Ryan Gosling

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

9. Joseph Gordon-Levitt

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

8. Tom Hiddleston

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

7. Robert Downey Jr.

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

6. Tom Holland

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

5. Jude Law

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

4. Cillian Murphy

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

3. Heath Ledger

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

2. Hugh Jackman

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

1. Vin Diesel

What 20 of Our Favorite Actors Would Look Like If They Were Women

Artikuj të ngjashëm