Masterclass fotografie me Artan Korenicën: Një mundësi për të mos u humbur për ata që e duan këtë profesion!

By

Fotografia aktualisht është një prej pasioneve më të mëdha në botë, e po ashtu në vendin tonë. Mirëpo nuk varet e gjitha tek të pasurit një aparat fotografik.

Për të qenë profesionist, fotografi me eksperiencë tash e shumë vite e ndër më të kërkuarit në trojet shqiptare, Artan Korenica është duke realizuar një Masterclass fotografie në këto kategori:

  • Ligjërata
  • Fotografim në studio
  • Fotografim në teren
  • Photoshop / Retouch

E po ashtu punë praktike pas trajnimit i cili fillon me datë 16 mars dhe do të jetë çdo të hënë dhe të martë në ora 17:30./Prive.al

Artikuj të ngjashëm