Këngëtarja e famshme në zi: Ndërron jetë nëna e saj

By

Nëna e superyllit ndërkombëtar Celine Dion – ka vdekur pas disa muajsh duke luftuar një sëmundje serioze shëndetësore.

Nëna e Celine, e cila në Kanada njihej me dashuri si “Maman Dion”, raportohet se ndërroi jetë të enjten e rrethuar nga familja dhe miqtë e saj. Fëmija më i madh i Terezës, Claudette Dion, zbuloi vitin e kaluar se nëna e saj kishte probleme të mëdha shëndetësore … përfshirë humbjen e kujtesës, shikimin dhe dëmtimin e dëgjimit.

Zonja Tereza pati 14 fëmijë, të cilët ajo rriti së bashku me burrin e saj, Adhemar, në Charlemagne, në verilindje të Montrealit. Adhemar vdiq në vitin 2003.

Vdekja e Terezës vjen vetëm 2 ditë pas përvjetorit të katërt të vdekjes së burrit të Celine, Rene Angelil. Eerily, e enjtja shënoi edhe 4 vjetorin e vdekjes së vëllait të Celine, Daniel, – kështu, kjo ishte tashmë një kohë shumë e vështirë për këngëtaren dhe familjen e saj.

Tereza bashkë-shkroi këngën që bindi Angelil, një menaxher muzikor, të përfaqësonte Celine … dhe pjesa tjetër është histori. Ajo gjithashtu themeloi fondacionin Maman Dion në vitin 2006 për të ndihmuar fëmijët në nevojë.

Tereza ndërroi jetë në moshën 92 vjeçare.

Burimi: TMZ

Artikuj të ngjashëm