Këngëtari i njohur dhuron gjëra personale në ankandin e bamirësisë

By

Ed Sheeran ka dhuruar sende personale duke përfshirë tekste me shkrim të këngës së tij hit “Perfect” në një ankand bamirësie.

Ankandi u organizua me ndihmën e prindërve të tij për të mbështetur të rinjtë në rajonin e tij të shtëpisë së Suffolk të Anglisë, duke përfshirë rindërtimin e një sheshi lojrash në Ipswich.

Adhuruesit e këngëtarit gjithashtu mund të bëjnë oferta për Lego të fëmijërisë së tij dhe një biletë 3 funta për koncertin e tij të parë ndonjëherë në Framlingham.

David Beckham, Kylie Minogue dhe Usain Bolt dhuruan gjithashtu artikuj në ankandin në internet, i cili zgjat deri më 8 nëntor.

Artikuj të ngjashëm