Kendall Jenner emërohet drejtoreshë kreative e modës

By

Kendall Jenner është një supermodele e kthyer në drejtore krijuese!

Për më shumë se një dekadë përvojë modelimi nën brezin e saj, Kendall po përdor ekspertizën e saj të modës së lartë për të formuar pamjen dhe ndjenjën e destinacionit të modës luksoze në internet ‘FWRD’.

“Unë u rrita duke e dashur modën dhe kam qenë jashtëzakonisht me fat që punova me disa nga njerëzit më të shkëlqyer në këtë biznes. Si drejtore Kreative e ‘FWRD’, jam e emocionuar të ndihmoj në kurimin e ofertës së faqes me stilistë dhe marka të reja”, u shpreh Jenner për media.

Si pjesë e rolit të saj, Kendall do të punojë me ekipin e ‘FWRD’ për të kuruar markat e ofruara në faqe, për të krijuar redaktime mujore të personalizuara, dhe ide marketingu, aktivizimi dhe partneriteti.

Një nga prioritetet kryesore të Jenner do të jetë prezantimi i stilistëve të rinj tek blerësit e ‘FWRD’.

“Shpresoj, në një mënyrë të vogël, ky është një shans për t’u dhënë krijuesve më të rinj këtë lloj platforme,” tha modelja për “Vogue”. “Unë punoj me një numër të jashtëzakonshëm njerëzish që jo vetëm që frymëzojnë modën time të lartë, por edhe zgjedhjet e mia të përditshme. Hapësira dixhitale është gjithashtu një mjet kaq i rëndësishëm për shumë nga krijuesit e sotëm, dhe është padyshim një dritare në brezin e ardhshëm e talentit”. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm