Capital T është artist edhe në kuzhinë!

By

Një shprehje thotë, “kuzhina është art” dhe në këtë kontekst Capital T është një artist.

Në llogarinë e tij në Instagram, Capital T shpeshherë ndan foto teksa ai përgatit ushqim – e në muajin e Ramazanit si duket ai i vë theks më të veçantë gatimit në shtëpi.

Artisti që shumë shpejt do të lansojë edhe albumin e tij të katërt me radhë, kujdes të veçantë i kushton ushqimit që konsumon dhe fizikut të tij, duke anuar gjithnjë tek një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm.

Artisti agjëron çdo herë Ramazanin dhe sot në menynë e tij ka ushqim deti dhe perime dhe do bënte mirë të ndante recetat e gatimit me të gjithë ne. /Prive.al

 

 

 

Artikuj të ngjashëm