Kemi një pyetje: A do guxonit t’i vishnit këto gete nga Rihanna?

By

Në emër të modës, a do të kishin guximin që të vishnit getet e reja të Rihanna-s që sapo janë lansuar për publikun?

Bëhet fjalë, për getet e mëposhtme që janë pjesë e linjës së saj të të brendshmeve.

Nëse, e menduat që do i vishnit pa asnjë problem, prisni të shihni pjesën e prapme të tyre, dhe mendojeni sërish.

Po fiks, ky është modeli i plotë! Tani na tregoni, do i vishnit apo jo? /Prive.al

Artikuj të ngjashëm