Kë veçojnë Armina, Valdrini dhe Nora si ikona shqiptare të modës ?!

By

Në pjesën e parë të emisionit NIN me Valdrin Sahitin, Nora Istrefin dhe Armina Mevlanin u diskutua për modën.

Roli i veshjes në imazhin që reflektojmë, ndryshimet në stil në periudha të caktuara të jetës dhe tendencat për vitin 2016 ishin disa prej çështjeve që u prekën gjatë debatit.

Ish-miss Shqipëria, Armina komentoi rikthimin në dukjen e viteve të 60-ta përmes dukjes ndërsa Nora tregoi se a ka ndikuar të qenurit nënë në veshjen e saj.

Kur u pyetën se kë nga shqiptarët e shohin si ikonë të modës, dizejnatori Sahiti përmendi Vlora Citakun, Tunën, Leonorën dhe Norën.

Emrin e kësaj të fundit e veçoi edhe Armina bashkë me Era Istrefin e Jonida Maliqin, kurse për këngëtaren Istrefi, dy motrat e saj janë emrat që ia vlejnë të përmenden. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm