Kapet në video i gjithë momenti kur Kanye injoron puthjen e Kim-it

By

Ndeshja All-Star e NBA ishte këtë të diel, dhe si çdo ngjarje sportive, ishte një ekran dhe kameraman që përcjell të gjithë ngjarjen për ata që nuk kanë mundësi të jenë fizikisht prezent.

Meqenëse Kim Kardashian dhe Kanye West ishin në rreshtin e parë, ishte e natyrshme që kamera t’i kapte në një moment. Por kur u shfaqën në ekranin e madh për momentin e tyre të puthjes, ata patën një moment jashtëzakonisht të sikletshëm.

Në një moment gjatë lojës, kamera u përqendrua në Kim dhe Kanye. Kim menjëherë vuri re dhe filloi të të dërgonte puthje për turmën. Pastaj ajo iu drejtua Kanye për t’i dhënë një puthje, por ai e injoroi plotësisht atë për pesë sekonda të mirë, e cila duket si një përjetësi. Kur e vuri re më në fund, i dha një puthje në faqe.

Ndiqni momentin në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm