Ka një arsye pse “Avatar 2” zgjat më shumë se tre orë!

By

Avatari: Way of the Water (që nuk duhet ngatërruar me Avatar: The Last Airbender) do të ketë një kohëzgjatje prej tre orësh dhe 10 minutash. Regjisori James Cameron thotë se kjo është për shkak se ka më shumë emocione, sipas intervistës së tij të re me Total Film (nëpërmjet Variety).

“Qëllimi është të tregojmë një histori jashtëzakonisht bindëse mbi një bazë emocionale,” tha Cameron. “Unë do të thoja që theksi në filmin e ri është më shumë te karakteri, më shumë te historia, më shumë te marrëdhëniet, më shumë te emocionet. Ne nuk shpenzuam aq shumë kohë për marrëdhënien dhe emocionet në filmin e parë sa në filmin e dytë. , dhe është një film më i gjatë, sepse ka më shumë personazhe për t’u shërbyer. Ka më shumë histori për shërbim.”

“Njerëzit thonë, ‘Oh zot, një histori familjare nga Disney? Vetëm çfarë duam ne’,” vazhdoi Cameron. “Kjo nuk është ajo lloj historie familjare. Kjo është një familje si Sopranos është një histori familjare.”

Cameron ka qenë i përlotur këtë vit me komente rreth tij dhe filmave të tjerë. Përveç krahasimit të filmit të tij me Sopranot, ai e krahasoi atë edhe me Lord of the Rings. Ai tha gjithashtu se personazhet e Marvel duhet të kenë fëmijë që filmat të jenë të pjekur (përveç që e quajti Aquaman jorealist në 2019), dhe na kujtoi se filmat e tij janë “shumë të shtrenjtë”, prandaj filmat e planifikuar Avatar 4 dhe 5 mund të të mos ndodhë. Ai tha gjithashtu se nëse e keni parë filmin e tij në shtëpi, “me të vërtetë nuk e keni parë atë”.

Avatar: The Way of Water del në kinema më 16 dhjetor 2022. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm