Jennifer Lopez dhe Ben Affleck janë martuar?

By

Ben Affleck dhe këngëtarja Jennifer Lopez raportohet se janë martuar larg kamerave.

Sipas të dhënave të gjykatës të siguruara nga TMZ, çifti mori një licencë martese në Clark County, e cila u mor dhe u përpunua të shtunën më 16 korrik.

Në të janë edhe emrat e tyre ligjorë të çiftit, Benjamin Geza Affleck dhe Jennifer Lynn Lopez.

Nuk ka ende detaje të tjera.

Artikuj të ngjashëm