Janet Jackson flet për marrëdhënien e saj me Justin Timberlake

By

Janet Jackson thotë se ajo dhe Justin Timberlake janë “miq shumë të mirë” pas “mosfunksionimit të tyre të famshëm të garderobës” gjatë shfaqjes së pjesës së parë të Super Bowl në vitin 2004.

“Sinqerisht, e gjithë kjo gjë ishte jashtë masës”, tha këngëtarja, 55 vjeçe, për incidentin gjatë dokumentarit të saj Lifetime/ A%E.

“Dhe, sigurisht, ishte një aksident që nuk duhej të kishte ndodhur, por të gjithë po kërkojnë dikë për të fajësuar dhe kjo duhet të ndalet,” vazhdoi ajo. “Justin dhe unë jemi miq shumë të mirë dhe do të jemi gjithmonë miq shumë të mirë”.

Jackson shtoi se ajo foli me Timberlake, 40 vjeç, “vetëm disa ditë më parë”.

“Ai dhe unë kemi vazhduar dhe është koha që të gjithë të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë,” tha ajo.

Jackson dhe Timberlake tronditën botën në vitin 2004 kur performuan në pjesën e parë për Super Bowl XXXVIII. Gjoksi i Jackson u ekspozua para miliona shikuesve kur Timberlake aksidentalisht grisi një pjesë të pjesës së sipërme të saj ndërsa përformonte hitin e tij “Rock Your Body”.

Timberlake më parë i kërkoi falje Jackson në një postim të gjatë të shpërndarë në Instagram shkurtin e kaluar mes reagimeve të kundërta nga dokumenti “Framing Britney Spears” i New York Times.

“Unë posaçërisht dua t’u kërkoj falje Britney Spears dhe Janet Jackson të dyja individualisht, sepse unë kujdesem dhe respektoj për këto gra dhe e di që kam dështuar. Ndjehem gjithashtu i detyruar të përgjigjem, pjesërisht, sepse të gjithë të përfshirët meritojnë më mirë dhe më e rëndësishmja, sepse kjo është një bisedë më e madhe në të cilën dua të jem pjesë e të cilit dhe të rritem me gjithë zemër”.

“E di që kjo falje është hapi i parë dhe nuk shfajëson të kaluarën. Unë dua të marr përgjegjësi për hapat e mia të gabuara në të gjithë këtë, si dhe të jem pjesë e një bote që ngre dhe mbështet. Unë kujdesem thellësisht për mirëqenien e njerëzve që dua dhe kam dashur. Mund të bëj më mirë dhe do të bëj më mirë”, përfundoi Justin.

Artikuj të ngjashëm