“Janë shtuar me bereqet abonuesit në OnlyFans”, thotë Linda

By

Ish konkurrentja e edicionit të Big Brother VIP Kosova, Lindita Halimi ka dhënë një intervistë për Prive, duke shpalosur detaje të ndryshme nga profesionalja e personalja.

Pos tjerash, Linda ka folur mbi eksperiencën në shtëpinë e “Vëllait të Madh”.

Ajo ka zbuluar sesi e ka pritur familja e saj lojën që artistja bëri përgjatë BBVK dhe çfarë i kishte penguar familjarëve.

Madje, Linda ka folur edhe rreth OnlyFans, duke theksuar faktin se numri i abonuesve ishte rritur dukshëm pas daljes nga BBVK.

Kuptoni më shumë detaje, duke ndjekur video materialin e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm