Ja si ia shpreh ndjenjat Blero Afronës!

By

Jo shumë shpesh rastisim në momente kur një mashkull e shpreh afeksionin e tij publikisht ndaj partnerës së tij.

Eshtë po këngëtari Blero i cili ka një kohë që ka marrë vëmendjen e plotë në të gjitha mediat.Tashmë është bërë mjaft me interes për publikun jeta
e tij personale dhe kështu cdo lëzvije e tij nuk kalon lehtë pa u komentur.

Ai i cili me anë të disa fjalëve të drejtuara ndaj të dashurës së tij të re Afrona Dikës,na jep mundësinë ta njohim edhe një pjesë të tij,që nuk e hasim cdo ditë.

Ai ka shpërndarë një fotografi të kësaj të fundit ku edhe i jep një përshkrim që cdo femër do ta dëshironte ta merrte nga partneri i tij.
Ai shkruan:

‘Ju dukeni mahnitëse,ju jeni mahnitëse,ju totalisht e cmendni mendjen time.Por kjo nuk mjafton.Kjo është cka njerëzit do të thonin.Kjo është cka un them dhe e ndjej,është thjesht të vazhdosh të jesh ti,e kjo është më shumë se mjaftueshme.’./Prive.al/

afrona

Artikuj të ngjashëm