Ja pse nuk do ta shohim kurrë këngëtaren e famshme pa grim 

By

Dolly Parton gjithmonë duket kaq perfekte. Ndërsa yjet e tjerë mund të kapen nga paparacët në disa ditë kur nuk duken më së bukuri, kjo nuk ndodh kurrë me Dolly-n. Paparacit nuk do ta kapin kurrë Dolly në një ditë me flokë keq ose pa grim për një arsye të thjeshtë. Ajo nuk do ta lejojë atë.

Image result for colly parton

Legjenda e muzikës country diskutoi sekretin e saj të bukurisë dhe kjo mund t’ju befasojë!

Këngëtarja “Jolene” ka ruajtur pamjen e saj për dekada dhe planifikon që kjo të ndodhë përgjithmonë.

Është pjesë e markës së saj. Imazhi i saj ashtu si zëri i saj i mrekullueshëm dhe personaliteti i gëzuar.

Ajo është aq e përkushtuar të duket mirë sa që mban grimin e saj gjatë natës në rast urgjence!

“Unë e pastroj fytyrën në mëngjes,” tha Dolly në një intervistë në fillim të këtij viti. “Asnjëherë nuk e dini nëse do të prisni autobusin, kurrë nuk e dini nëse do të jeni diku në një hotel dhe do të ketë zjarr. Kështu që unë lë grimin natën dhe pastroj fytyrën time në mëngjes.

Image result for colly parton

Artikuj të ngjashëm