Ish-dadoja e padit divën e muzikës Mariah Carey

By

Mariah Carey është duke u paditur nga një ish-dado e cila pretendon se po vuan nga shqetësime emocionale pasi këngëtarja e pushoi nga puna atë mbi një vit më parë.

Një grua e quajtur Maria Burgues ngriti padinë të hënën për këngëtaren, duke pretenduar se Carey nuk arriti ta paguante atë në raste të shumta përveç që u trajtua keq nga anëtarët e tjerë të ekipit të saj, Variety raportoi.

Në dokumentet gjyqësore të marra, Burgues akuzon Carey se nuk e pagoi atë për udhëtimin “e detyruar”, ndërsa Carey ishte në turne me dy fëmijët e saj, Moroccan dhe Monroe.

Dado gjithashtu drejton gishtin nga truproja e Carey, Marcio Moto, e cila pretendon se e ka vënë atë në rrezik në raste të shumta.

Në vitin 2017, dado pretendonte se Moto kërcënoi ta nxirrte atë nga një makinë ndërsa po udhëtonte për në Las Vegas. Burgues pretendoi se ajo foli për incidentin, por asgjë nuk u bë.

Për më tepër, dado pretendonte se Moto gati shkaktoi një aksident automobilistik me të dhe dy fëmijët e Carey në makinë. Dokumentet përshkruajnë se Moto ishte “shpërqendruar”, ndërsa bisedonte me të dashurën e tij në telefon teksa ngiste makinën, tha Variety.

Burgues gjithashtu pretendoi në padi që Carey i bërtiti asaj brenda një studio vallëzimi para disa të tjerëve pasi njëri prej fëmijëve të këngëtares iku nga ora e mësimit. Burgues pretendoi se ajo u pushua nga puna pas incidentit.

Sipas Variety, Burgues po kërkon dëmshpërblim për “shqetësimin e rëndë emocional”. Dado gjithashtu pretendoi se ajo nuk merrte deklarata të pagës dhe nuk ishte paguar atë që i detyrohej në kohën e pushimit nga puna.

Artikuj të ngjashëm