I martuar me gruan e dytë, John Cena ka një arsye pse nuk është bërë baba akoma

By

John Cena u pyet nëse dëshiron të ketë ndonjëherë fëmijë.

Gjatë një paraqitjeje në një episod të ardhshëm të Drew Barrymore Show, Drew i thotë John se ajo beson se ai do të ishte “babai më i mirë në botë”.

John u martua me gruan e tij, Shay Shariatzadeh, në tetor 2020.

“Së pari ju falënderoj për komentin. Më pëlqen vërtet jeta ime. Kam qenë në një rrufe për një kohë të gjatë. Më janë dhënë mundësi të bëj dhe të shoh gjëra që njeriu, as që i kam ëndërruar dhe kam pasur disa ëndrra mjaft të larta,” u përgjigj John (nëpërmjet ET Canada).

“Është punë e vështirë. Është punë e vështirë për të balancuar kohën, më duhet të drejtoj veten si duhet. Është punë e vështirë të jesh partneri dhe burri më i mirë që mund të jem për gruan time të dashur. Është e vështirë të mbaj lidhje me ata në jetën time që i dua. Dhe është gjithashtu e vështirë të bësh një punë të ndershme”.

“Kjo është vetëm perspektiva ime, krejtësisht e pakualifikuar, por mendoj se vetëm sepse mund të jesh i mirë në diçka, për mua, nuk është një arsye mjaft e fortë për ta bërë këtë. Duhet të kesh pasion për të. Duhet të kesh karburant për të. Është njësoj si t’i thuash dikujt: ‘O njeri, ti e di që je shumë mirë me duart e tua. Do të ishe një marangoz i madh”, shtoi ai. /prive.al

Artikuj të ngjashëm