Horoskopi: Zbuloni se çfarë fshehin yjet për ju këtë javë

By

Është një javë e re, një fillim i ri. I gjithë qëllimi është t’ja nisim javës gjithë energji. Pra, kur të filloni një udhëtim të ri, zbuloni se çfarë kanë në dispozicion yjet për ju.

Ka dymbëdhjetë shenja të zodiakut dhe secili ka veçoritë e tij të dallueshme. Qoftë Dash, Dem, Binjak, Gaforre, Luan, Virgjëreshë, Peshore,  Akrep, Shigjetar, Bricjap, Ujor apo Peshk – secili prej shenjave ka diçka unike për të treguar:

Dashi

Edhe nëse e keni kaluar tërë jetën tuaj duke dëshiruar një botë më të mirë, mund të ndjeheni të kapërcyer me ndjenja frike dhe pasigurie. Këtë javë, ju mund të josheni nga një nxitje për t’u kthyer mbrapa – të ktheheni në tokë të njohur. Mundohuni t’i rezistoni këtij impulsi. Edhe kur ndryshimi duket i padisiplinuar, edhe kur bota ndihet rrezikshmërisht e re, nuk është e nevojshme të humbësh durimin. Ju keni qenë mjaft të guximshëm për të jetuar përmes pikëllimit, përmes trishtimit, përmes pamjaftueshmërisë – edhe ju jeni mjaft i guximshëm për të vazhduar nën presion drejt një të ardhme të bukur.

Demi

Këtë javë, ju mund të ndiheni të tronditur nga ndjenja se ekziston diçka vërtet e madhe që duhet të bëni, që duhet të kaloni çdo moment heroikisht, që aktivitetet e zakonshme që përbëjnë një jetë njerëzore janë të kota përballë gjithë këtij kaosi. Por ky lloj të menduari nuk e pasqyron botën vërtet, dhe mund ta bëjë jetën tuaj të padurueshme. Nuk është detyra juaj të jeni një hero, ose t’i provoni kujtdo që jeni i denjë dhe i mirë. Përkundrazi, është detyra juaj thjeshtë të ngriheni në sfidat që ju plotësojnë – t’i bëni ballë çdo gjëje me gjithë guximin në zemrën tuaj.

Binjakët

Ndërsa shikoni botën tek ndryshon, është e lehtë të mendoni se të gjitha momentet me të vërtetë domethënëse po ndodhin diku tjetër – që të gjitha mundësitë për guxim të vërtetë, vizion të vërtetë dhe gëzim të vërtetë janë në vendet që nuk jeni. Këtë javë, përpiquni t’i kushtoni vëmendje të kujdesshme vendit ku jeni. Ka akoma gjëra që kanë mbetur për të mësuar që do t’ju mahnitin, dhe njerëz për të takuar, se kush do ta bëjë të ardhmen për të cilën ia vlen të jetohet. E gjithë jeta juaj mund të ndryshojë pikërisht këtu, nëse e lejoni.

Gaforrja

Kur të gjithë rreth jush janë të mbushur me kaq shumë dhimbje të padurueshme, mund të filloni të nën vlerësoni dhimbjen tuaj. Kur njerëzit e tjerë kanë kaq shumë nevojë, mund të fillojë të ndjehet sikur është e papërgjegjshme t’i kërkoni ata të ju ndihmojnë për nevojat tuaja. Por duke shtypur veten si kjo kurrë nuk funksionon për një kohë të gjatë. Përkundrazi, që të gjithë jemi përgjegjësi të njëri-tjetrit, dhe mbështetjet më të mira të njëri-tjetrit. Kjo është një javë për t’u mbështetur te njerëzit e tjerë, në mënyrë që ata t’ju mbështesin gjithashtu edhe ju.

Luani

Kjo është një javë për të dalë jashtë jetës tuaj të përditshme. Është një javë për të lënë mënjanë mendimet tuaja të zakonshme, dëshirat tuaja të zakonshme për rehati. Kur bota ju kërkon të vini mënjanë nevojat tuaja si kjo, mund të ndjehet sikur ju kërkohet të bëni një sakrificë – por përpiquni ta shihni atë, përkundrazi, si një mundësi të bukur. Ka një të vërtetë më të thellë, më të plotë të disponueshme për ju, nëse jeni të gatshëm të zgjeroni perspektivën tuaj, ta shihni veten jo si një individ të izoluar, por më shumë si një person në mesin e njerëzve, si një anëtar i një komuniteti, si dikush i hapur për mundësitë e kujdesit kolektiv.

Virgjëresha

Këtë javë, ju mund të ndjeheni të papritur të ndriçuar me një sens të freskët të qëllimit. Ka kaq shumë mënyra për ta bërë veten të dobishëm, dhe ju mund të ndiheni të gatshëm t’i bëni të gjitha – të lëvizni, të veproni, të ndani të gjithë forcën dhe guximin dhe kujdesin tuaj me njerëzit përreth jush. Sfida, tani për tani, është ta vazhdoni këtë zjarr. Ju nuk duhet të nxitoni në çdo drejtim menjëherë; nuk duhet të bësh gjithçka menjëherë. Në vend të kësaj, përdorni këtë energji për të planifikuar për një të ardhme më të gjatë, për ta përgatitur veten për ditët në vazhdim.

Peshorja

Këtë javë, ju mund të ndiheni sikur bota është rritur papritur më e madhe rreth jush. Është një ndjenjë e bukur, por edhe dërrmuese. Kur të ofrohen mundësi më parë të paimagjinuara, shpesh lind një ndjenjë e një përgjegjësie të rëndë, gjithashtu, një frikë që nuk je i zoti për detyrën. Nëse e lini këtë frikë të lëvizë përmes jush e pa kontrolluar, mund ta bëjë të pamundur lëvizjen, të pamundur për të ndërmarrë veprime të nevojshme. Pra, sigurohuni që edhe nëse ende nuk ndiheni gati për këtë punë – nëse ndiheni të pa trajnuar, të pasigurt, të papërvojë – do të bëheni të gatshëm në procesin e kryerjes së saj.

Akrepi

Kjo është një javë për të kuptuar përgjegjësitë tuaja ndaj fqinjëve tuaj, komunitetit tuaj, për të ardhmen në të cilën dëshironi të jetoni. Njerëz të tjerë mund të kenë idetë e tyre të paqarta për atë që është që ju “duhet” të bëni dhe çfarë është se i keni borxh botës, por kjo javë nuk është në lidhje me ta. Kjo nuk është një javë për tu zhytur në pasiguritë tuaja. Nëse mund të lëvizni nëpër të gjitha ato gjëra dhe të dilni nga ana tjetër, do të gjeni qendrën tuaj të vërtetë morale dhe qartësinë tuaj të qëllimit, dhe pasi të jeni të sigurt në këtë, mund të filloni të bëni punën.

Shigjetari

Këtë javë, ju mund të gjeni veten duke u kërcyer mbrapa dhe mes pesimizmit dhe një eufori të çuditshme dhe të egër – midis një sigurie intelektuale që gjërat mund të përkeqësohen, dhe një besimi kokëfortë që, pavarësisht të gjithave, një botë më e mirë është e mundur. Këtë javë, nuk keni pse të zgjidhni midis të dyjave. Mund të pranoni që situata është e pamundur dhe vazhdoni të lëvizni gjithsesi. Ju mund të pranoni që kurrë nuk do të jeni në gjendje ta shpëtoni botën, por mund t’i jepni asaj gjithçka gjithsesi – të gjitha përpjekjet tuaja, gjithë guximin tuaj, gjithë kujdesin tuaj kokëfortë.

Bricjapi

Këtë javë, mund të duket e vështirë të mbani impulsin tuaj për të krijuar kur ka kaq shumë shkatërrim në botë. Kur gjëja që dëshironi më shumë është të ndërtoni diçka të mirë, diçka të vërtetë, diçka që do të zgjasë, mund të duket e vështirë dhe e pashpresë në një vend vetë shkatërrues. Kështu që këtë javë, kujtoni veten për gjithçka që nuk ka humbur. Ndërtesat mund të digjen, por komuniteti juaj është akoma këtu. Institucionet mund të bien, por kjo nuk mund t’ju ndalojë të bëni punën e vërtetë, të punoni drejt botës në të cilën dëshironi të jetoni.

Ujori

Ju mund ta gjeni veten të kufizuar, ndonjëherë, me idenë tuaj se çfarë lloj personi jeni. Ju mund të ndjeheni të maskuar nga gjërat që njerëzit tjerë ju kanë thënë për veten tuaj, sikur identiteti juaj të jetë i paracaktuar dhe i pandryshueshëm. Por kjo është një javë për të injoruar gjithçka. Bota po ndryshon; nuk ka asnjë arsye që ju të mos ndryshoni me të. Kjo është një javë për të hyrë në të gjitha rezervat e fshehura të energjisë, të gjitha puseve tuaja të fshehta të forcës. Është e mundur të filloni të jetoni me më shumë guxim sesa që menduat se kishit brenda jush; është e mundur të bëhemi më të egër, më të guximshëm, më të lirë.

Peshqit

Këtë javë, do të jetë shumë e rëndësishme të mos e kaloni gjithë kohën tuaj brenda kokës suaj. Do të jetë aq e rëndësishme për të mos u futur në kurth në ëndrrat tuaja, saqë të humbni vëmendjen në botën përreth jush. Mundohuni të veproni nga supozimi se ju keni diçka të vlefshme për të ofruar, se keni diçka – pavarësisht nëse është guximi juaj, kujdesi juaj ose koha juaj – që njerëzit e tjerë kanë shumë nevojë. Kjo është një javë për të kërkuar mënyra për të ndarë atë që keni dhe të veproni.

Artikuj të ngjashëm