Historia e dhimbshme e Robertit për luftën e nënës me kancerin

By

Si i ftuar në Prive Reality, krahas sensit të madh të humorit me të cilin përcolli gjithë paraqitjen, që prej hyrjes deri e pothuajse deri tek mbarimi, Robert Berisha pati edhe anën emocionale.

Në pjesën e letrave, këngëtari i ‘MIA’ dhe ‘Qysh pe lojna’ pranoi një letër nga nëna e tij.

Mes tjerash, në këtë pjesë u kuptua edhe beteja e vështirë e nënës së Robertit me kancerin, të cilën e përmendi vetë Berisha.

Në këtë pjesë, të cilën mund ta ndiqni në videon më poshtë nga minuti 11:45

Artikuj të ngjashëm