HIGH 3 DO TË PUBLIKOHET NË NJË DITË TERSI!

By

Dita e premte dhe data 13 nuk janë një kombinim i mirë sidomos për ata që janë supersticiozë.
Shumë filma e libra janë bërë për këtë datë që njihet si e zezë pasiqë ata që besojnë i frikësohen shumë.
Por Babastars ose nuk janë supersticiozë ose dëshirojnë të tregojnë se janë më të fortë se çdo gjë mbinatyrore sepse klipi ‘High 3’ do të marr jetë pikërisht në këtë datë.
Nesër do ta shohim produktin e Babastars e shpresojmë që ti ec mbarë e 13-shi të mos i prish punë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm