Vendosi të ndërrojë nofkën: Milot Hasangjekaj shpjegon arsyet!

By

Reperi i njohur i grupit Etnon, MIlot Hasangjekaj ka pak ditë që në skenë ka filluar të njihet me një tjetër nofkë.

Hasangjekaj e ka eliminuar nga përdorimi artistik emrin e tij të plotë dhe atë që ka zgjedhur është Big M.

Si i ftuar në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova, Miloti ka sqaruar në bisedë me nikoqirin Alaudin Hamiti arsyet pse ka vendosur ta përdorë këtë emër.

“Milot Hasangjekaj është një emër i gjatë dhe e kam menduar gjatë këtë punë dhe në fund e vendosa të jetë Big M”, ka thënë ai.

Ndiqeni të plotë Intervistën në NIN:

Artikuj të ngjashëm