GËZIM GASHI NË STUDIO PËR KËNGËN E RE!

By

Gëzim Gashi tashmë është në studio për këngën e re.

Këtë këngëtari e ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale që është duke punuar në

projektin e ri, për të cilin është angazhuar shumë.

Gëzimi vitin e kaluar ka shënuar suksese të shumta si paraqitjen në televizion

kombëtar suedez në emision Malou Efter Tio si dhe publikimin e projektit

ndërkombëtar “What it feel like”/Prive.al

Artikuj të ngjashëm