Fytyrat publike që punuan në imazhin e tyre dhe tani duken mahnitshëm

By

Të famshmit shpesh ndryshojnë pamjen e tyre. Teksa disa ndryshojnë stil të flokëve, të tjerët ndryshojnë pamjen e tyre të përgjithshme.

Disa nga këto ndryshime bëhen për shkak të roleve të reja, dhe të tjerët – thjesht vetëm pse duan.

Ne vendosëm të kthehemi pak në të kaluarën për të parë se si dukeshin disa prej fytyrave publike disa vite më parë dhe krahasuam pamjen e tyre me atë të sotme.

Disa fotografi të vjetra ishin zbulime të mëdha për ne.

1. Bradley Cooper

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

2. Emma Watson

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

3. Emma Stone

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

4. Katy Perry

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

5. Natalia Vodianova

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

6. Blake Lively

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

7. Charlize Theron

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

8. Kerry Washington

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

9. Jennifer Lawrence

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

10. Kristen Stewart

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

11. Tom Hardy

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

12. Michelle Williams

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

13. Anne Hathaway

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

14. Tilda Swinton

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

15. Elle Fanning

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

16. Cate Blanchett

16 Stars That Worked Hard on Their Image and Look Amazing Now

Artikuj të ngjashëm